Start nu met
VERANTWOORD
sporten!

Jongensteam -15 jaar behaalt tweede prijs op het DK-Teams!!

Vandaag, zaterdag 27 april waren de districtskampioensschappen teams in Ede. Het doel hier was om ons te plaatsen voor de Nederlandse Kampioensschappen volgende maand in Nijmegen.

Het team bestaande uit: -42 Sam Florie, -46 Melvin van der Tol, -50 Joris Hoedeman/Timo van der Meer, -55 Sten Luiten & -60 Jay Termaat en Hassan Youyou begon het toernooi goed. De eerste wedstrijd tegen het team uit Houten werd gewonnen met 3-2.

In de tweede wedstrijd moest het team tegen Bushi uit Arnhem. Ook deze partij werd gewonnen met de cijfers 3 tegen 2.

De volgende wedstrijd was tegen het team van Theo Meijer. In deze confrontatie waren de judoka's van het team uit Leusden net iets slimmer en wisten 1 partij meer te winnen dan wij. Hassan maakte in de laatste partij nog een fantastisch punt, maar helaas ging deze partij met 3-2 naar de tegenpartij.

Als laatste moesten we afrekenen met het team van Top Judo Nijmegen. Sam en Melvin vochten als leeuwen in de eerste twee partijen, maar verloren wel hun partij. Het zag er dus niet zo rooskleurig uit. Maar Joris, Sten en Jay beslisten alle drie hun partij voortijdig en sleepte zo een 3-2 overwinning in de wacht voor het team.

De 3 team overwinnen resulteerde uiteindelijk in een tweede plaats achter het team van Theo Meijer Sport en voor het team van Top Judo Nijmegen.

Alleen de eerste plaats geeft recht op een plaats op het NK. Dus een mooie 2e plaats, maar geen ticket naar het NK.

< terug naar nieuwsoverzicht