Start nu met
VERANTWOORD
sporten!

Judo-resultaten

Op 9 en 10 januari zijn we met een groot aantal judoka's (en ouders) naar het Donderslag-toernooi in België geweest.
Het was een erg gezellig weekend en er werden goede resultaten behaald.
Op de tweede plaats is geëindigd: Myrthe, Boyd, Rick, Tim, Jeffrey
Op de derde plaats: Britt M, Britt van G, Mattijn, Thijs, Celina, Thomas, Tijs
De judoka's hebben leuk judo laten zien en de supporters waren zeer enthousiast!!

Zaterdag 18 januari deden Malika, Ryan, Jim André, Gijs mee aan het instaptoernooi in Culemborg.
Alle judoka's waren ze goed op dreef en vochten als tijgers. Gijs heeft al zijn partijen gewonnen en heeft een oorkonde behaald!
Jim André en Malika verloren slechts één partij en kwamen op een mooie tweede plaats. Ryan heeft knap staan judoën maar heeft geen partij gewonnen.

Zondag 24 januari was er een groot internationaal toernooi in Vlaardingen. Tijs van den Dool liet diverse mooie overname zien en behaalde een verdiende tweede plek.
Thomas is goed aan de weg aan het timmeren, hij won zijn partij met een verwurging, daarna werd het zwaar voor hem en belandde helaas niet op het podium. Tim heeft twee partijen gejudood en eindigde (door te weinig tegenstanders) op een tweede plek.

Allemaal gefeliciteerd met de mooie prestaties!!