NIeuwe lessen!!
---
KARATE
---
WEERBAARHEID

27e Frans Odijk Toernooi

In de dojo op sportpark Mariƫnhoeve vond dit weekend het Frans Odijk toernooi plaats. Deze 27ste editie van dit toernooi was anders dan de voorgaande toernooien, want Frans Odijk, de naamgever, is niet meer. Frans overleed in mei van dit jaar. In een volle dojo werd vandaag een plaquette onthuld ter nagedachtenis.

Sport & Bewegen Vianen nam aan dit toernooi deel met 8 deelnemers. In de ochtend was het de beurt aan de dames van Sport & Bewegen Vianen. Joanny van Kouwen en Bianca Bienen vochten allebei als leeuwen. Dit resulteerde voor allebei de dames in een bronzen plak. (zie foto)

`S middags was het de beurt aan Joris Hoedeman en Sten Luiten. Beide stonden heel overtuigend te judoƫn. Dit leverde voor beide ook een mooi resultaat op. Waar Joris met het goud naar huis ging, moest Sten genoegen nemen met het zilver.

Aan het einde van de middag waren de grote jongens aan de beurt. Tijs van den Dool en Patrick van der Sluiszen lieten er geen gras over groeien en gooiden de ene naar de andere tegenstander met ippon op de mat en behaalde allebei een gouden plak.

Jeffrey Havers was met zijn 16 jaar ingedeeld bij de senioren. Maar dit maakte Jeffrey niks uit. Hij versloeg de ene naar de andere tegenstander. In de finale kwam Jeffrey alleen achter en moest hij meer risico nemen. Hier maakte zijn tegenstander gebruik van en was het zilver voor Jeffrey.

Goud voor: Joris Hoedeman, Patrick van der Sluiszen & Tijs van den Dool
Zilver voor: Jeffrey Havers & Sten Luiten
Brons voor: Bianca Bienen & Joanny van Kouwen.

Podium foto`s staan in het foto-album .

< terug naar nieuwsoverzicht