NIeuwe lessen!!
---
KARATE
---
WEERBAARHEID

2x Goud en 3x Brons op het Int. judotoernooi Hoogland.

Sport & Bewegen Vianen nam vandaag deel aan het internationaal judotoernooi te Hoogland. Tijdens dit gezellige toernooi kwamen de Tsjechische vrienden van de sportinstituut Hoogland over om deel te nemen aan het toernooi.

Joris Hoedeman liet er vandaag geen gras over groeien. Hij won zijn partijen allemaal voor tijd op ippon. En voor hij het wist stond hij in de finale. Ook in de finale was hij heer en meester. Zijn tegenstander zette nog wel een worp in, maar Joris nam deze aanval vakkundig over en scoorde zijn zoveelste ippon van vandaag en won daarmee het goud.

Na gister in Vlaardingen te hebben gejudood stonden Jeffrey Havers en Patrick van der Sluiszen vandaag weer op de mat. Ook Jeffrey wist al zijn partijen (4) te winnen. Dit gebeurde allemaal binnen 30 seconden. Dus ook een gouden medaille voor Jeffrey Havers.
Patrick was zichtbaar vermoeid van de dag van gisteren. Patrick begon zijn toernooi nog met een overwinning, maar moest daarna een verlies incasseren tegen de latere kampioen. Hierna volgde de weg van de herkansing. Hierin wist hij al zijn partijen te winnen en beslag te leggen op de bronzen plak.

Ook Bianca Bienen wist vandaag een bronzen plak te pakken. De eerste partij wist ze overtuigend te winnen. in haar tweede partij word ze verrast door een verwurging en moet aftikken. De wedstrijd om plaatst 2 en 3 gaat gelijk op maar de tegenstander trekt aan het langste eind. Dus een 3e plaats voor Bianca.

Celina Havers ging ook met een derde plaatst naar huis. Ze heeft geknokt voor wat ze waard is, maar in de poule van 3, was vandaag de 3e plaats het hoogst haalbare.

< terug naar nieuwsoverzicht