NIeuwe lessen!!
---
KARATE
---
WEERBAARHEID

België 2015

Op 3 en 4 januari 2014 vindt het Toernooi van de Donderslag plaats in Meeuwen-Gruitrode België.

Zoals ieder jaar gaan wij daar met een grote groep judoka`s en ouders heen. Dit weekend staat in teken van het judotoernooi in Meeuwen-Gruitrode. Naast dit toernooi verblijven we in de blokhut “de Grasmus” en hier maken we er altijd met elkaar een gezellige weekend van. We gaan bijvoorbeeld zwemmen in het wildwaterbad van Centre Parks en bosspel in het naastgelegen bos.
Op vrijdag 2 januari bent u welkom in de blokhut welke in Hechtel staat, dit is ca. 15 minuten rijden van de sporthal waar de wedstrijden plaats vinden.

Het toernooi is voor kinderen vanaf 8 jaar tot en met senioren.
Op zaterdag 3 Januari judoën de categorieën -15jaar, -18 jaar, -21 en + 21 jaar.
Op zondag 4 januari is het de beurt aan de -11 jaar en -13 jaar.
De kosten voor dit toernooi voor 3 januari zijn € 7,00 per judoka en voor 4 januari € 2,00 per judoka.

Graag zien we 1 ouder als begeleider van hun kind tot 15 jaar mee. Kan vader of moeder niet mee, neem dan even contact met ons op.

De huur van het huisje alsmede het eten en drinken (ontbijt en avondeten) wat we in het huisje gebruiken worden later bekend gemaakt. Dit zal rond de € 30,- liggen. Op de dag in de sporthal kun je zelf voor eten zorgen of je neemt een broodje mee vanuit het huisje.

Na de inschrijving ontvangt u van ons nog de autoindeling, slaapzaalindeling en een globale dagindeling.

Voor vragen en inschrijven kun je mailen met onderstaand e-mailadres. Bij inschrijven graag vermelden: Naam, geb. Datum, Ouder en of je papa/mama rijdt naar België.

Email: judowedstrijden.sportenbewegen@gmail.com

Judoteam Sport en Bewegen Vianen.

< terug naar nieuwsoverzicht