Start nu met
VERANTWOORD
sporten!

beweeg-groepen op de ochtend

MAANDAG:
10.00 tot 11.00 uur BEWEEG EN FIT
Deze groepsles is voor dames die (weer) willen gaan bewegen én aan hun gezondheid willen werken. De les staat in het teken van balans, coördinatie en lichaamsoefeningen die op een rustige /controleerbare manier worden uitgevoerd.

DINSDAG:
10.00 tot 10.45 uur STABILITY FIT
Stability Fit is een trainingsvorm die erop gericht is het hele lichaam te versterken, stabiliseren en te balanceren door middel van oefeningen, waarbij u uw hele lichaam gebruikt. Er wordt tijdens deze les veelal gebruik gemaakt van een oefenbal.

WOENSDAG:
9.00 tot 10.00 uur 50+ FIT
55+ Gym is een gevarieerde training waarbij het rekken en strekken een belangrijke rol speelt. Iedereen kan op zijn eigen niveau meetrainen. Één keer per maand wordt er extra aan de conditie gewerkt door middel van een spinningles. Door de diverse krachtelementen blijven de spieren krachtig en heeft het een positief effect op de botdichtheid.

10.00 tot 11.00 uur MEDI FIT
Medi Fit is o.a. geschikt voor mensen met medische klachten, onder begeleiding van een fysiotherapeut wordt er getraind aan conditie en spierkracht. Deze les wordt in groepsverband gegeven en vindt plaats in de oefenzaal.

< terug naar nieuwsoverzicht