NIeuwe lessen!!
---
KARATE
---
WEERBAARHEID

Bianca Bienen plaatst zich voor NK-15.

Zaterdag 22 februarie, Ede. Vandaag waren de voorrondes voor de Nederlandse Kampioenschappen tot 15 Jaar. Sport & Bewegen Vianen deed mee met 4 judoka`s en 1 een hiervan wist zich te plaatsten voor het NK 8 maart te Eindhoven.

`s Morgens was het de beurt aan de jongens van Sport & Bewegen Vianen. Sam Florie bogen het toernooi goed. Hij wist zijn eerste partij overtuigend te winnen. En ook in zijn tweede en derde partij liet hij er geen gras over groeien. Vooral zijn verwurgingen liepen als een trein. Na zijn derde winstpartij kwam er een kink in de kabel. Hij verloor en mocht zich terug knokken in de herkansingen. Maar ook dit ging niet zoals Sam wilde en daarmee eindigde het toernooi voor Sam.

Mats Luiten, speciaal eerder terug gekomen van wintersport begon zijn toernooi iets minder. Hij verloor zijn eerste partij. Maar hierna heeft hij zich goed herpakt en wist hierna 3 partijen overtuigend op rij te winnen. Helaas maakte hij daarna een klein foutje waardoor hij in een houdgreep terecht kwam waar hij niet meer uit kon komen en was ook zijn toernooi ten einde.

En ook Liam Gomez wist zich niet voor het podium te plaatsen. Hij wist nog wel enkele partijen te winnen, maar niet genoeg voor een ereplaats. Maar de jongens kunnen terug kijken op een geslaagd toernooi als eerste jaars -15.

In de middag was het de beurt aan Bianca Bienen. Door het geringe aantal deelnemers was zij al verzekerd van een plaats op het DK. Maar ook zij wilde een goed toernooi draaien als opmaat voor het NK over twee weken. Gehinderd door een blessure aan haar nek wilde dit niet echt lukken vandaag.
Hopelijk is de nek over twee weken voldoende hersteld om te knallen in Eindhoven tijdens het Nederlands Kampioenschap -15!!

< terug naar nieuwsoverzicht