NIeuwe lessen!!
---
KARATE
---
WEERBAARHEID

Een mooie dag tijdens het Utrechts Judo Toernooi.

Vandaag moesten de eerste judoka’s al vroeg aantrede in Utrecht, en hoewel ze er veel zin in hadden werden alle partijen verloren. Alleen Thom v.d. Heuvel verloor nog iets extra die dag, in de tweede partij werd hij geworpen en kan zo hard op de mat dat zijn voortand eruit schoot, deze zat gelukkig al los maar werd op deze manier even geholpen.

In de tweede ploeg kwamen 3 judoka’s op de mat en daar wist Nicky Termaat een mooie 3e plaats in de wacht te slepen.

In de derde ploeg van die dag moest Bart v. Rooijen aan de gang en hoewel hij goed bezig was wist hij maar 1 partij te winnen en werd daardoor 4e op dit toernooi.

De vierde ploeg had weer 3 judoka’s en daar werden prijzen gehaald en wel een 2e prijs voor Mats Luiten en een 3e prijs voor Levi Termaat.

In de vijfde ploeg van de dag zat alleen Sam Florie en die moest zich bewijzen na zijn eerste plaats in Houten vorige week, en dat deed hij ook keurig door een mooie 2e plaats te halen.

De zesde en laatste ploeg van de dag was dan ook de grootste ploeg voor ons als coach, hier kwamen 6 judoka’s ten strijde en er gingen er 5 met een prijs naar huis. Zo moesten Patrick v.d. Sluiszen en Tijs v.d. Dool de finale tegen elkaar spelen nadat ze alle partijen gewonnen hadden, de partij werd met een yuko gewonnen door Patrick maar een mooie 1e en 2e prijs voor beide heren. Op die zelfde mat wist Joanny v. Kouwen 2 wedstrijden te winnen en mocht hierdoor de 2e prijs ophalen.

Op een andere mat zaten Joris Hoedeman, Sten Luiten en Jay Termaat bij elkaar in de poule, en dat moest dus ook nog tegen elkaar strijden met als resultaat dat Sten Luiten 1e werd en Joris Hoedeman een 2e prijs in de wacht sleepte, helaas haalde Jay geen prijs ondanks de harde gevechten die hij moest leveren.

< terug naar nieuwsoverzicht