Start nu met
VERANTWOORD
sporten!

MEISJES-JUDO / EVEN VOORSTELLEN/ BELGIE

MEISJES JUDO
Wat zijn wij blij jullie te kunnen melden dat we weer gaan starten met meisjes Judo. het is een tijdje weggeweest maar Romee en Bianca gaan in samenwerking met Yvonne en Elly weer starten.
Wat houdt dat in:
Het is sowieso voor ALLE meisjes die op judo zitten! Als je een vriendinnetje, buurmeisje, nichtje mee wil nemen dan kan dat! (zij betalen dan 5 euro per les)
Elke 1e donderdag van de maand (uitzondering januari omdat het dan nog kerstvakantie is)
Een leuk uurtje met meiden onder elkaar, natuurlijk gaan we ook judoën maar... we gaan er ook een hele leuke gezellige les van maken :)
Dus ben je een meisje zet dan snel in je agenda 9 januari / 6 februari / 5 maart en 2 april. Tot snel.

EVEN VOORSTELLEN
Hoi! Mijn naam is Romée den Hartog en op mijn vijfde ben ik begonnen met judo bij Sport & Bewegen Vianen. Ik deed het vooral voor de lol en heb naast judo ook altijd gehockeyd. Op mijn veertiende behaalde ik samen met Cor als trainer en Yvonne als coach een 3e plek op het NK -15. Dit was mijn eerste grote prijs en ik was er super blij mee! Kort daarna ben ik overgestapt naar Haarlem, om bij Kenamju te gaan trainen. Hier werd ik zowel individueel als met het team Nederlands kampioen -18! Uiteindelijk mocht ik ook deelnemen aan de EK in Vantaa, Finland. Hier zijn we met het team derde van Europa geworden en scoorde ik het winnende punt voor ons team. Dat was denk ik de gaafste medaille die ik heb gewonnen. Op mijn zeventiende werd ik gevraagd om te trainen bij het nationale team op Topsportcentrum Papendal. Super cool! Hier heb ik 2,5 jaar hele gave dingen meegemaakt, zoals een NK titel bij de junioren, verschillende Europacup medailles, het EK junioren en drie weken trainen in Japan. Aan het eind verloor ik plezier in het judo en besloot geen topsport meer te doen. Ik ben weer gaan trainen bij mijn oude vertrouwde club in Vianen. Een paar weken verder heb ik zeker het plezier in het judo weer teruggevonden en vind ik het erg leuk om weer met mijn maatjes van vroeger te trainen! Ik hoop dat we nog veel plezier en goede randori’s met z’n allen kunnen maken :)

Hoi hoi, ik ben Bianca Bienen en ben momenteel 19 jaar. Vanaf mijn 5e train ik bij Cor en vanaf mijn 8e doe ik ook mee aan judowedstrijden. Het leukste vond ik vroeger de meisjes trainingen 1x in de maand en de trainingsweekenden 1x in het jaar. Ook zijn we een keer naar Londen gegaan voor een toernooi. Vanaf mijn 10e deed ik mee aan een wat hoger niveau trainingen en wedstrijden. Rond mijn 12e ben ik mee gaan doen aan districtskampioenschappen, hier werd ik eerste en zo mocht ik meedoen aan mijn eerste Nederlandse kampioenschap.
Op mijn 14e ben ik naar judovereniging Kenamju in Haarlem gegaan. Hier heb ik een aantal jaar getraind en aan veel internationale toernooien meegedaan. Vanwege een heftige schouderblessure en gebrek aan plezier heb ik uiteindelijk besloten te stoppen.
Dit jaar begon het toch weer te kriebelen en wilde ik eigenlijk toch nog graag de zwarte band halen. In augustus dit jaar ben ik daarom met veel plezier terug bij Sport & Bewegen. Mijn eerste toernooi in oktober verliep gelukkig erg goed en sloot ik af met een mooie eerste plaats. Ik hoop in 2020 mijn zwarte band te halen, misschien mee te helpen met les geven en nog wat toernooitjes mee te draaien!
________________________________________

Judo weekend Belgie
Er kan weer ingeschreven worden voor ons jaarlijkse judoweekend in België !
Dit jaar valt het op 3, 4 en 5 januari. Vrijdag 3 januari vertrekken wij in de avond richting België, zaterdag moeten de judoka's van 13 jaar en ouder judoën, daarna eten we traditie getrouw Chinees. 's Avonds gaan we met elkaar zwemmen in het subtropisch zwemparadijs van CenterParcs. Zondags zijn de jongeren (-13 jaar) aan de beurt om te judoën. Rond 14 uur is iedereen klaar en gaan we daarna weer allemaal richting huis. Hoeveel het gaat kosten hangt af van het aantal mensen die er mee gaan. Maar je kan denken aan een bedrag tussen de 35-45 euro per persoon. Er wordt voor eten en drinken gezorgd voor het hele weekend. Voor kinderen t/m 13 jaar moet er 1 ouder mee als begeleiding.
LET OP de inschrijving sluit 25-11-19
Om in te schrijven moet je je op de site inschrijven en even een mailtje sturen naar ons wie er ter begeleiding als ouder mee gaat! De verdere informatie zal daarna volgen op de mail! We hopen dat we er weer een heel mooi weekend van kunnen maken !
Bij verdere vragen kan je altijd deze stellen aan Yvonne, Thomas, Cor of iemand anders van de Judo :)

< terug naar nieuwsoverzicht