Start nu met
VERANTWOORD
sporten!

Mooie prijzen voor Sport en Bewegen

Afgelopen zaterdag 29 november vond het jaarlijkse Pepernoten-judotoernooi plaats in Maartensdijk.
Vijftien jonge judoka's van Sportschool Sport en Bewegen deden hieraan mee. De spanning liep voor de kinderen hoog op, voor een aantal kinderen was het hun allereerste judotoernooi én de Judopieten zouden de prijzen uitreiken!
De judowedstrijden verliepen heel goed, de kinderen vochten als leeuwen en gingen allemaal met een mooie prijs én een zakje peperrnoten naaar huis.
Britt van Gelderen en Gijs Wustefeld wonnen al hun wedstrijdjes en behaalden een fantastisch 1e prijs.
Dean Matton, Tom Roest, Wessel Peek, Malika van der Plaat, Wesley Kwint, Guus Meijdam, Thom vd Heuvel, Tom Snelders, Tom de Zwaan, Jim Regts, Joep vd Velde, Benjamin Bakker, Jonathan Wildner behaalden een mooie 3e prijs.

Zondag 30 november reisden drie wedstrijdjudoka's af naar Almere. Hier vond het 3e Top Judo Toernooi Almere plaats.
Sjoerd mak en Tijs van den Dool verloren beiden hun eerste partij. Sjoerd won daarna alle partijen met o.a. een schitterende schouderworp en kwam op een verdiende 2e plaats. Ook de week ervoor was hij op dezelfde wijze op een tweede plaats geeindigd bij een groot internationaal toernooi in Denhaag.
Tijs vd dool herstelde zich goed en won vervolgens twee wedstrijden met Ippon (10 punten) en behaalde een 2e plaats.
Colin smits startte goed , hij wist zijn tegenstanders met een mooie worp op zijn rug te krijgen, daarna werd het moeilijker. Hij had een half jaar geen wedstrijden gedaan en had moeite met het wedstrijdritme, uiteindelijk belandde Colin op een goede 3e plek.