NIeuwe lessen!!
---
KARATE
---
WEERBAARHEID

Patrick en Mats winnen brons op internationaal judotoernooi.

Vandaag was in Haarlemmermeer het Top Judo Toernooi. Aan dit toernooi deden clubs mee uit binnen en buitenland. Er waren onder andere clubs uit Sweden, Duitsland, Frankrijk, Belgiƫ en Finland.

`s Morgens begon het toernooi met Joris Hoedeman en Sten Luiten. Beide wisten nog wel partijen te winnen in dit toernooi. Maar dit was niet voldoende om net als vorige week op het podium te eindigen.

Mats Luiten Begon zijn toernooi sterk en wist zijn eerste partij overtuigend te winnen. In zijn tweede partij ging mats ongelukkig onderuit en was het de herkansigsronde die hem nog restte. Hier in wist Mats al zijn partijen te winnen en daarmee de derde plaats veilig te stellen.

Aan het eind van de middag begon Patrick van der Sluiszen zijn race naar het goud. Deze begon hij overtuigend. Zijn eerste tegenstander had niets te vertellen. Dit leek ook zo te zijn in zwijn tweede partij, maar hierin kwam Patrick ongelukkig in een verwurging en moest aftikken.
Patrick moest dus door voor het brons. Dit deed hij zeer overtuigend. Alle partijen die volgenden, waren binnen 30 sec. afgelopen. Allemaal vlogen ze door de lucht. zijn voorlaatste tegenstander strubbelde nog even tegen, maar deze nam Patrick vakkundig in de houdgreep en zo was het brons voor Patrick.

Uitslag:
3e Plaats: Mats Luiten & Patrick van der Sluiszen.

< terug naar nieuwsoverzicht