NIeuwe lessen!!
---
KARATE
---
WEERBAARHEID

Timo Hoedeman en Jeffrey Havers pakken brons op meetmoment -18.

Zaterdag 1 februari was in Vlaardingen het meetmoment voor de jongens en meisjes -18 jaar. Sport & Bewegen Vianen was ook hier weer van de partij.

Timo Hoedeman en Jeffrey Havers wisten zich hier in de kijker te judoën. Beide wisten namelijk een Bronzen plak te pakken.

Timo Hoede man ging in de eerste ronde nog onderuit tegen de latere kampioen. Maar hij wist zich de rest van het toernooi goed staande te houden en zich te plaatsen voor de kleine finale (finale om het brons). Hierin ging de winst naar Timo en dus het brons.

Jeffrey Havers had een zware poule. Jeffrey begon zijn toernooi tegen de regerend Nederlands kampioen. Jeffrey kwam soms verrassend uit de hoek, maar hij moest de winst toch aan zijn tegenstander houden. Wel wist hij in de herkansingen zijn partijen te winnen. Dus was er voor hem ook een bronzen plak.

Ook Tijs van den Dool, Joris Hoedeman en Patrick van der Sluizen stonden sterk te judoën tijdens dit meetmoment. Beide wisten meerdere partijen te winnen tijdens hun strijd om de titel. Maar in hun grootte poule was het vandaag net niet genoeg om op het erepodium te bereiken.

< terug naar nieuwsoverzicht