Start nu met
VERANTWOORD
sporten!

WEDSTRIJDEN 2019

WEDSTRIJDEN
Zondag 27 oktober zijn we met 8 judoka's naar St. Oedenrode afgereisd. Sommige moesten vroeg hun bed uit en zaten om half 8 al in de auto, andere konden lekker uitslapen. We hebben leuke partijtjes gezien met als resultaat 4 judoka's op het podium. Britt en Juliette zijn 3e geworden, Thomas 2e en Bianca 1e.

Zondag 3 november zijn we met 13 judoka's naar IJsselstein afgereisd. Bijna een thuiswedstrijd voor de meeste onder ons. Dus leuk ook dat we met een grote groep aanwezig waren. Helaas waren de resultaten wat minder. Alleen Liam heeft alles gewonnen en is 1e geworden.

Instaptoernooi OKT 2019
Regelmatig zijn er instaptoernooien en de eerst volgende is 14 december in Culemborg. Super leuke toernooien voor de beginnende judoka. Elke wedstrijd zijn er punten te behalen en bij de 50-100-150-200 en 250 punten ontvang je een oorkonde. Als je 300 punten hebt behaald krijg je een trofee en ben je zoals dat mooi wordt gezegd "het toernooi ontgroeid". Je kan dan niet meer meedoen met de instaptoernooien maar als je nog wel graag wedstrijden wil doen zijn er regelmatig andere leuke wedstrijden in de buurt. Houd de site in de gaten hierop staat de agenda.
Afgelopen instaptoernooi heeft Floris zijn 300 punten behaald
en is nu klaar voor het grote werk :)
Gefeliciteerd Floris.

< terug naar nieuwsoverzicht